RESTAURANT ANTIQUE

Despre noi

Spatiul restaurantului Antique a fost conceput pentru a satisface pana si cele mai rafinate gusturi. Decorul interior, elegant, feeric ne invita sa visam si sa evadam. 

Restaurantul Antique are dorinta sa fie unic, printre cea mai frumoasa locatie din Radauti, mai ales prin bucataria elaborata, plina de pasiune si nu in ultimul rand accesibila.
Va propunem sa o savurati acompaniata de cele mai fine bauturi, cele mai alese vinuri si intotdeauna de o muzica de calitate.

DELICII CULINARE LA INALTIME

Restaurant Antique

Uneori simti nevoia de un rasfat, simti nevoia sa fii inconjurat de eleganta, sa mananci ceva mai altfel, mai special. Ce sa faci? Vii la Restaurant Antique, unde cu siguranta vei avea o experienta cu totul si cu totul aparte, de la atmosfera minunata, pana la servirea ireprosabila. Ca sa nu te plictisesti de aceleasi preparate, Restaurant Antique isi schimba meniul o data la trei luni. Experienta si talentul bucatarului isi spun cuvantul, dovada fiind minunatiile pe care acesta le creeaza in bucatarie. Daca vrei sa fii surprins, poti comanda surpriza bucatarului: decizi ce tip de carne doresti, iar bucatarul va face un preparat care nu se afla in meniu, special pentru tine.

Rezervari

Este simplu sa faci alegerea potrivita!

Rezervarile se pot face la numarul de telefon: 0230 560 011
CONTACT